هفدهمین «سینماحقیقت» با اکران «تاراز» کلید می‌خورد

1 سال قبل | 09:49

آیین افتتاحیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» با اکران مستند «تاراز» به کارگردانی فرهاد ورهرام برگزار می‌شود.
هفدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت دوشنبه ۲۷ آذر ماه ساعت ۱۴ با اکران مستند «تاراز» در پردیس سینمایی چارسو رسماً آغاز به کار خواهد کرد.
آئین افتتاحیه این رویداد شامل برنامه تقدیر از بزرگان سینمای مستند خواهد بود و در ادامه آن مستند تاریخی فرهاد ورهرام طی آن روی پرده می‌رود.
مستند «تاراز» محصول سال ۶۷ و درباره گروهی از عشایر کوچ رو بختیاری است که به تناسب فصول گرم و سرد، هرسال در ۲ استان خوزستان (منطقه گرمسیر) و چهار محال و بختیاری (منطقه سردسیر) زندگی می‌کنند.
هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» با دبیری محمد حمیدی‌مقدم از ۲۷ آذر ماه تا ۲ دی ماه برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

سهیل نفیسی به روی صحنه می‌رود

سهیل نفیسی آهنگساز و نوازنده گیتار، با اجرای منتخبی از آثارش ۱۶ اردیبهشت در تالار وحدت و ۱۷ اردیبهشت...
16 ساعت قبل

بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد

رئیس سازمان سینمایی کشور در حکمی بهروز شعیبی را به عنوان دبیر چهل و دومین دوره‌ جشنواره‌ بین‌المللی فیلم...
2 روز قبل

گلاب آدینه در شب نکوداشت‌اش چه گفت؟

گلاب آدینه در شب نکوداشت خود بابت حادثه غم‌انگیز بندرعباس به مردم کشورمان تسلیت گفت و بر ضرورت کار...

گام‌های تازه برای اقتصاد هنر و توسعه گالری‌ها در مشهد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، از تلاش‌های گسترده برای حمایت از گالری‌های هنری و احیای مراکز فرهنگی...
6 روز قبل