فصل اول گفتمان تجربه « آندو » با عنوان « شهر نقش‌آفرین » برگزار می‌شود.

1 سال قبل | 16:13

دفتر معماری و خلق تجربه میان مرز آندو، فصل اول نشست‌های تخصصی خود را با عنوان « شهر نقش‌آفرین » با پیش‌بینی برگزاری هشت نشست تخصصی در حوزه‌های مرتبط با اکوسیستم‌های نوآوری و استارتاپی برگزار می‌کند. این نشست‌ها باهدف انتقال تجربه و تبادل دانش بین صاحب‌نظران ملی و بین‌المللی و حامیان و شرکت‌کنندگان متنوعی ازجمله صاحبان برندها، سرمایه‌گذاران،کارآفرینان، تصمیم سازان شهری و فعالان اکوسیستم نوآوری و استارتاپی برگزار می‌شود.
محسن سراجی بنیان‌گذار دفتر معماری و خلق تجربه میان مرز آندو هدف از تعریف و برگزاری این نشست‌ها را ارائه تعریفی جدید از گفتمان اکوسیستم نوآوری در تعاملی سازنده با صاحبان سرمایه و مدیران تصمیم‌ساز اعلام کرد.
وی در ادامه تشریح کرد: حضور صاحب‌نظران برجسته در این نشست‌ها فرصتی ارزشمند برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند تا ضمن آشنایی بیشتر با به‌روزترین ابر پروژه‌ها و پروژه‌های جهانی ، از ظرفیت تجربیات و دانش متخصصان شرکت‌کننده در نشست‌ها نسبت به شبکه‌سازی کاربردی و شخصی‌سازی این تجربیات در فضای کسب‌وکارشان بیشترین بهره‌برداری را کنند. بدون شک توجه به استفاده از ظرفیت‌های متنوع فنّاوری‌های نوظهور در مواجه با این نظریه موردتوجه برگزارکنندگان قرار خواهد گرفت.
ایشان در خصوص انتخاب نظریه «شهر نقش‌آفرین» برای فصل اول نشست‌های تخصصی « آندو» اضافه کرد : این نظریه به تعریف و تشریح مدل حکمرانی جدید شهری می‌پردازد که در آن نقش محوری در بخشی از جریان تصمیم سازی و مسئولیت‌پذیری در توسعه و مدیریت شهر به شهروندان ، سرمایه‌گذاران ، دانشگاهیان و اهالی اکوسیستم‌های دانش‌بنیان سپرده می‌شود و مدلی برای ترسیم شبکه مسائل شهری و فرایند حل مسئله ارائه شده و چالش‌های آن موردبحث و بررسی صاحب‌نظران قرار خواهد گرفت.
محسن سراجی اضافه کرد : مدل برگزاری این نشست‌های تخصصی پس از ساعت‌ها کار کارشناسی بر رویدادهای معتبر انتقال تجربه و کارآفرینی و بررسی ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و نیازهای سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی کشور تعریف شد و با ارائه استانداردی جدید در انتخاب سخنرانان ، مدعوین و شیوه بیان مسئله می‌تواند ادبیاتی جدید از این گفتمان را در قالبی جدید از برگزاری نشست های تخصصی به مخاطب ارائه نماید.
وی حمایت چشمگیر فعالان اکوسیستم نوآوری ، سرمایه‌گذاران ، نخبگان صنعتی و اقتصادی و مدیران تصمیم‌ساز شهری را نقطه عطفی در برگزاری این رویداد دانست و اعلام کرد که فصل اول نشست‌های تخصصی آندو در سال جاری آغاز می‌شود و تا زمستان سال 1403 ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط

«میراث باد» در جشنواره فیلم کوهستان آمریکا

 مستند کوتاه «میراث باد» به کارگردانی نسیم سهیلی به چهل‌وهفتمین دوره جشنواره فیلم کوهستان در کشور آمریکا راه یافت. این...
3 روز قبل

راهیابی ۶ فیلم از باشگاه فیلم رویش مشهد به جشنواره فیلم ۱۰۰

۶ اثر از باشگاه فیلم رویش به چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ راه یافتند.
4 روز قبل

سهیل نفیسی به روی صحنه می‌رود

سهیل نفیسی آهنگساز و نوازنده گیتار، با اجرای منتخبی از آثارش ۱۶ اردیبهشت در تالار وحدت و ۱۷ اردیبهشت...

بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد

رئیس سازمان سینمایی کشور در حکمی بهروز شعیبی را به عنوان دبیر چهل و دومین دوره‌ جشنواره‌ بین‌المللی فیلم...
6 روز قبل