ساداتیان: «زن و بچه» تیرماه در ایران اکران می‌شود

1 روز قبل | 10:31

تهیه‌کننده فیلم «زن و بچه» خبر داد که این فیلم تیرماه امسال در سینماهای کشور روی پرده می‌رود.

سیدجمال ساداتیان  بیان کرد:‌ فیلم «زن و بچه» آماده نمایش است و سرگروه آن نیز تقریبا مشخص شده و قرار است از تیرماه (چهارشنبه، هجدهم تیر) توسط دفتر پخش خانه فیلم در سینماها اکران شود.

او با اشاره به اینکه وضعیت فعلی گیشه سینما چندان خوب نیست و حتی فیلم‌های کمدی هم مانند سابق فروش بالایی ندارند، ادامه داد: به بهبود این شرایط خوشبینم چون فیلم «زن و بچه» به لحاظ محتوایی و تکنیکی کلاس متفاوتی دارد و به نظرم آن گروه از مخاطبان علاقه‌مند به سینما را که شاید دلشان برای سینما رفتن تنگ شده ولی مدت‌هاست فیلمی آن‌ها را راضی به تماشای فیلم روی پرده نکرده، جذب می‌کند.

وی افزود: فیلم‌هایی مثل «زن و بچه»، «پیر پسر» و «غریزه» که در راه اکران هستند می‌توانند اعتمادسازی کنند تا بخشی از مخاطب خاموش به سینما برگردد.

«زن و بچه» به کارگردانی سعید روستایی امسال ساخته شده و هفته گذشته در جشنواره فیلم کن رونمایی شد.

در این فیلم پریناز ایزدیار بازی کرده که نقش‌آفرینی‌اش از سوی برخی منتقدان سینمایی در جشنواره کن مورد توجه قرار گرفت تا جایی که در بعضی پیش‌بینی‌ها او را یکی از کاندیداداهای دریافت جایزه می‌دانستند. در کنار او پیمان معادی، فرشته صدرعرفایی، سحر گلدوست، سها نیاستی و حسن پورشیرازی بازی کرده‌اند.

 

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

برگزیدگان جشنواره فیلم کن معرفی شدند

هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم کن به ریاست ژولیت بینوش در نهایت فیلم «یک تصادف ساده» ساخته...

جشن تئاتر مشهد برگزار شد

سالن استاد نوری حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، ۳ خرداد ۱۴۰۴، میزبان جمعی از اساتید، پیشکسوتان، هنرمندان و...
4 روز قبل

علی مصفا، صابر ابر و شمس لنگرودی به «چشم‌هایش» پیوستند

علی مصفا، صابر ابر و شمس لنگرودی به فیلم سینمایی «چشم‌هایش» به کارگردانی بهمن فرمان‌آرا پیوستند. فیلم «چشم‌هایش» با...

کیوان ساکت به صحنه می‌رود

ارکستر مهدی غلامی با حضور کیوان ساکت رپرتواری متنوع در سه بخش، شامل موسیقی کلاسیک ایرانی، موسیقی مقامی و...
1 هفته قبل