«بدون عنوان» در گالری «هنگام»

1 سال قبل | 09:00

«بدون عنوان» متشکل از ۲۴ اثر نقاشی با تکنیک رنگ روغن است که در ابعاد مختلف بر روی چوب و مقوا به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه از مجموعه نقاشی‌ای سخن می‌گوید که هریک درون خود چیدمانی از یک یا چند طبیعت بی‌جان گنجانده است. اشکال و حجم‌هایی که هنرمند، جواد قنبرپور با کمک رنگ به تصویر کشیده است.
«بدون عنوان» متشکل از ۲۴ اثر نقاشی با تکنیک رنگ روغن است که در ابعاد مختلف بر روی چوب و مقوا به نمایش گذاشته شده است.
ین نمایشگاه، سومین نمایشگاه انفرادی قنبرپور است. به گفته او در این مجموعه، نقاشی از درون خودش آغاز شده است. نه جایی بیرون از آن و چیزی به عنوان موضوع یا دستاویزی برای نقاشی وجود نداشته است به غیر از خود نقاشی.
این هنرمند نقاش می‌گوید: تنها مسئله‌ بااهمیت برایم کشف و فهم بیشتر «زبان نقاشی» است حتی به «چه چیز نقاشی کردن» هم فکر نکرده‌ام و هر آنچه در اطرافم دیده‌ام کافی بوده است برای شروع و اتمام.
او درباره تفاوت آثارنقاشی این نمایشگاه نسبت به آثار نمایشگاه‌های قبلی‌اش، توضیح می‌دهد: تمایز این آثار نسبت به کارهای گذشته‌ام، وجود دفرماسیون به‌معنای به هم‌ریختگی در فضای آثار است. علاوه بر این نوع رنگ‌گذاری و سطح کار نیز تغییر کرده است.
قنبرپور خاطرنشان می‌کند: آنچه در نقاشی‌ها به آن توجه داشته‌ام، تغییر فضای کار و شکل و تناسب اشکال و حجم‌ها بوده است.
او که چند سالی است برای پیشرفت در هنر نقاشی به تهران مهاجرت کرده است، بیان می‌کند: در مشهد به دلیل فاصله مسافتی که با تهران و مراکز هنری آنجا وجود دارد، محدودیت‌هایی برای هنرمندان مشهدی به چشم می‌خورد و نشست‌ها و پاتوق‌های هنری کاربردی و مهمی که در حوزه هنرهای تجسمی برگزار می‌شود به تعداد کمی است. با این حال نسل جوان به هنر علاقه‌مند هستند و گروه‌هایی در این خصوص در حال شکل‌گیری است.
به باور قنبرپور، زبان نقاشی به دنبال روایت نیست و در آن «فرم» اهمیت بسیاری دارد. بنابراین زمانی که به موضوع بیشتر پرداخته شود، اثر از زبان نقاشی فاصله می‌گیرد.
این نمایشگاه نقاشی تا ۸بهمن (به جز پنجشنبه و شنبه) از ساعت ۱۷تا۲۰ در گالری «هنگام» واقع در خیابان ارشاد، بین ارشاد ۶ و ۸، شماره ۹۲.۱میزبان علاقه‌مندان است.
منبع:شهرآرا نیوز

اخبار مرتبط

«میراث باد» در جشنواره فیلم کوهستان آمریکا

 مستند کوتاه «میراث باد» به کارگردانی نسیم سهیلی به چهل‌وهفتمین دوره جشنواره فیلم کوهستان در کشور آمریکا راه یافت. این...
3 روز قبل

راهیابی ۶ فیلم از باشگاه فیلم رویش مشهد به جشنواره فیلم ۱۰۰

۶ اثر از باشگاه فیلم رویش به چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ راه یافتند.
4 روز قبل

سهیل نفیسی به روی صحنه می‌رود

سهیل نفیسی آهنگساز و نوازنده گیتار، با اجرای منتخبی از آثارش ۱۶ اردیبهشت در تالار وحدت و ۱۷ اردیبهشت...

بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد

رئیس سازمان سینمایی کشور در حکمی بهروز شعیبی را به عنوان دبیر چهل و دومین دوره‌ جشنواره‌ بین‌المللی فیلم...
6 روز قبل