حضور «آخرین شیهه…» در ژاپن

1 سال قبل | 16:08

فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» راهی جشنواره‌ای در ژاپن از رویدادهای مورد تایید اسکار می‌شود .

فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» به کارگردانی مهدیه محمدی، تهیه‌کنندگی سیدمحمدرضا حسینی و نویسندگی محمدمهدی عزیزمحمدی به بیست و پنجمین دوره Short Shorts Film Festival & Asia راه پیدا کرد.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه Short Shorts ژاپن یکی از بزرگترین و مهم‌ترین جشنواره‌های فیلم کوتاه آسیا و مورد تایید آکادمی اسکار است که برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت اسکار معرفی می‌شود.

بیست و پنجمین دوره این جشنواره ۶ تا ۱۷ ژوئن برابر با ۱۷ تا ۲۸ خرداد در توکیو ژاپن برگزار می‌شود.

این اثر که پخش بین‌المللی آن برعهده سولماز اعتماد است، پیش از این در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم Sguardi Altrove، سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فرایبورگ (FIFF) و سیزدهمین دوره جشنواره Queens World Film حضور یافته و جایزه ویژه هیات داوران جشنواره زنان Sguardi Altrove را از آن خود کرده بود.

مهدخت مولایی و نیما نادری بازیگران فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» هستند که در موسسه فرهنگی هنری «نگاه آخر» و با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.

اخبار مرتبط

بامداد بیات درگذشت

بامداد بیات، آهنگساز و فرزند بابک بیات (آهنگساز نامدار ایرانی)، در چهل سالگی درگذشت.
20 ساعت قبل

پارسا پیروزفر و هدی زین‌العابدین از اسپانیا جایزه گرفتند

دو جایزه بهترین بازیگر زن و مرد جشنواره سینما جووه والنسیا به هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر بازیگران سریال...

نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد برگزار شد 

نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی، کارگردان سریال «اجل معلّق»، در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد.
3 روز قبل

اعلام جزئیات اجرای سجاد افشاریان و احسان عبدی‌پور

پروژه نمایشی موسیقایی «جان بی‌قرار» با حضور سجاد افشاریان و احسان عبدی‌پور جمعه ششم تیر در سالن اصلی مجموعه...
4 روز قبل