بیش از ۷ هزار اثر متقاضی حضور در بخش بین‌الملل «فیلم کوتاه تهران»

3 سال قبل | 09:12
چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

با اتمام مهلت ارسال آثار بخش بین‌الملل به دبیرخانه چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، ۷۲۱۶ اثر بین‌المللی به دبیرخانه رسید که بالاترین میزان در تمام ادوار جشنواره است.
به نقل از ستاد خبری جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، با اتمام مهلت ارسال آثار بخش بین‌الملل، توسط فیلم‌سازهای غیر ایرانی، به چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برای اولین بار در تاریخ جشنواره تعداد آثار ارسالی بین‌الملل از ۷ هزار گذشت و رکورد ارسال آثار بین‌الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران شکسته شد.
پیش از این بیشترین نصاب شرکت در بخش بین‌الملل سی‌ و هشتم جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران بود که پس از تمدید ۲ هفته‌ای مهلت ثبت‌نام فیلم‌های بخش بین‌الملل، تعداد آثار رسیده به دبیرخانه این رویداد به ۶۴۰۲ فیلم رسید؛ این در حالی است که امسال بیش از ۷۲۱۶ فیلم‌ساز در سطح جهان خواستار شرکت در بخش رقابتی و بین‌المللی جشنواره فیلم کوتاه تهران شده‌اند.
جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران از جمله جشنواره‌های مورد تایید آکادمی اسکار است و فیلم برگزیده جایزه بزرگ جشنواره برای شرکت در اسکار به آکادمی معرفی می‌شود؛ به همین دلیل، جشنواره فیلم کوتاه تهران (tisff) مورد توجه فیلم‌سازان جهان قرار دارد.
رکوردشکنی بخش بین‌الملل جشنواره در حالی صورت گرفته است که فیلم‌سازان ایرانی برای شرکت در بخش ملی جشنواره (سینمای ایران) تنها ۱۰ روز دیگر (۱۰ مرداد ۱۴۰۲) برای ثبت‌نام آثارشان و حضور در رقابت برای شرکت در چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران فرصت دارند.
چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۲ به دبیری مهدی آذرپندار در تهران برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

صدای تاریخ خراسان در هیاهوی مدرنیته گم شد

دوتار که بخشی از هویت فرهنگی ساکنان خراسان محسوب می‌شود در دهه‌های اخیر وضعیت به گونه‌ای دیگر پیش رفته...
1 هفته قبل

خانه‌ای برای قصه‌ها که دوام نیاورد

مجموعه‌ای که با هدف حفظ میراث عروسکی ایران، آموزش کودکان و ایجاد فضایی تعاملی برای آشنایی نسل جدید با...
1 هفته قبل

شاعری که شعرش از نامش پیشی گرفت

هادی قائمی ششم مرداد در پنجاه‌ونهمین نشست «در جست‌وجوی هویت گمشده خراسان» که با موضوع «درنگی در بودن و...
2 هفته قبل

نمایشگاه «گلابی ۵۰» در نگارخانه آسمان مشهد برگزار می‌شود

نمایشگاه انفرادی آثار مهدی ذولفقاری با نام هنری «دذول» و با عنوان «گلابی ۵۰»، از پنج‌شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵...
4 هفته قبل