بیستمین حراج تهران برگزار شد

2 سال قبل | 08:56

بیستمین دوره از حراج تهران ویژه «هنر مدرن و معاصر» عصر جمعه ـ ١۵ تیرماه ـ برگزار شد و در جریان آن رقم نهایی فروش ۱,۹۰۴,۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به ثبت رسید.
بیستمین دوره از حراج تهران ویژه «هنر مدرن و معاصر ایران» عصر روز جمعه 15 تیرماه برگزار شد. نمایشگاه این رویداد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ـ ١٣ و ۱۴ تیرماه ـ در هتل پارسیان آزادی تهران برپا بود. مراسم اصلی این حراج نیز در همین مکان برگزار شد. اجرای این رویداد برخلاف دوره های گذشته که به رضا کیانیان یا حسین پاکدل سپرده می شد، بر عهده چهره ای جدید به نام شهریار ربانی بود. این مراسم با یاد هادی جمالی، فرشید شیوا و ایرج تنظیفی آغاز شد.
در بیستمین دوره‌ حراج تهران ۱۱۶ اثر در حوزه‌های نقاشی، نقاشیخط، عکس و حجم ارائه شده بود که آثاری از هنرمندان پیشکسوت نیز در میان آن ها مشاهده می شد.

اخبار مرتبط

خانه‌ای برای قصه‌ها که دوام نیاورد

مجموعه‌ای که با هدف حفظ میراث عروسکی ایران، آموزش کودکان و ایجاد فضایی تعاملی برای آشنایی نسل جدید با...
3 روز قبل

شاعری که شعرش از نامش پیشی گرفت

هادی قائمی ششم مرداد در پنجاه‌ونهمین نشست «در جست‌وجوی هویت گمشده خراسان» که با موضوع «درنگی در بودن و...
1 هفته قبل

نمایشگاه «گلابی ۵۰» در نگارخانه آسمان مشهد برگزار می‌شود

نمایشگاه انفرادی آثار مهدی ذولفقاری با نام هنری «دذول» و با عنوان «گلابی ۵۰»، از پنج‌شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵...
3 هفته قبل

ترکیب تاریخ و احساس در نقاشی‌های معماری‌محور «احجام محزون»

یک هنرمند نقاش گفت: نمایشگاه «احجام محزون» با محوریت معماری ایران، روایتی از تاریخ، هویت و احساس انسانی ارائه...
1 ماه قبل