اجرای مشترک کیوان ساکت با یک آهنگساز ژاپنی

2 سال قبل | 08:38

کیوان ساکت به همراه TSUMUZI (آهنگساز و نوازنده ژاپنی) در توکیو روی صحنه می‌رود.
کنسرت ایرانی ژاپنی کیوان ساکت، سیاوش ساکت و TSUMUZI در دو روز آخر اسفندماه؛ یعنی ۲۸ و ۲۹ اسفند (۷ و ۸ مارچ) از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در تالار لیبرا (libra hall) ژاپن برگزار می‌شود.
TSUMUZI یک آهنگساز و نوازنده ویولن ژاپنی است که به خاطر ویژگی‌های استایل موسیقی‌اش بیشتر به عنوان «آقای پنج ضربه» یا «آقای وزن‌های نامتقارن» شناخته می‌شود. TSUMUZI که در توکیو زندگی می‌کند، فعالیت موسیقی خود را در حالی آغاز کرد که در یک دانشکده پزشکی تحصیل می‌کرد و اولین آلبوم استودیویی خود را با نام «”والس شیطانی یک روح – تانگوی ۲۶ فوریه» در سال ۲۰۱۳ پس از دریافت مدرک پزشکی منتشر کرد.
او تا کنون چهار آلبوم دیگر از جمله The Guernica Dogma (۲۰۱۵)، Libertango My Own (۲۰۱۶)، JAPON NEO SOUL ۲O۲O (۲۰۱۹)، کتاب پنج متری (۲۰۲۲)، پنج ضربه در مرز (۲۰۲۳) منتشر کرده است.

اخبار مرتبط

صدای تاریخ خراسان در هیاهوی مدرنیته گم شد

دوتار که بخشی از هویت فرهنگی ساکنان خراسان محسوب می‌شود در دهه‌های اخیر وضعیت به گونه‌ای دیگر پیش رفته...
1 ساعت قبل

خانه‌ای برای قصه‌ها که دوام نیاورد

مجموعه‌ای که با هدف حفظ میراث عروسکی ایران، آموزش کودکان و ایجاد فضایی تعاملی برای آشنایی نسل جدید با...
3 روز قبل

شاعری که شعرش از نامش پیشی گرفت

هادی قائمی ششم مرداد در پنجاه‌ونهمین نشست «در جست‌وجوی هویت گمشده خراسان» که با موضوع «درنگی در بودن و...
1 هفته قبل

نمایشگاه «گلابی ۵۰» در نگارخانه آسمان مشهد برگزار می‌شود

نمایشگاه انفرادی آثار مهدی ذولفقاری با نام هنری «دذول» و با عنوان «گلابی ۵۰»، از پنج‌شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵...
3 هفته قبل