برگزاری رویداد تعاملی طراحی تم پارک نوآوری در مشهد

12 ماه قبل | 12:20

رویداد تعاملی طراحی تم پارک نوآوری مشهد با حضور جمعی از فعالان حوزه خلاقیت، نوآوری و طراحی شهری در مشهد برگزار شد. این رویداد که به همت مرکز آفرینش و توسعه فضاهای هنری سراج و با همکاری شهرداری مشهد و شرکت مشاور نقش ایوان طوس برگزار شد، بستری برای تبادل ایده‌ها، آموزش و ارائه دستاوردهای نوین در حوزه طراحی تم پارک‌ها فراهم کرد.

محسن سراجی، مدیر مرکز آفرینش و توسعه فضاهای هنری سراج در حاشیه این رویداد گفت:
تم پارک‌ها تنها فضاهای تفریحی نیستند، بلکه بستری برای تجربه‌های یادگیری، فرهنگی و اجتماعی‌اند که می‌توانند تاثیرات عمیقی بر اقتصاد شهری و توسعه اجتماعی داشته باشند. مشهد با ظرفیت‌های گسترده گردشگری و فرهنگی خود، می‌تواند به پیشگام این صنعت در کشور تبدیل شود.”

این رویداد با محوریت معرفی تکنیک‌های پیشرفته طراحی، الهام‌بخشی از پروژه‌های جهانی و تبادل تجربیات متخصصان داخلی و خارجی برگزار شد. کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و ارائه ایده‌های نوآورانه از جمله بخش‌های مهم این برنامه بودند که با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه شد.

مترجم کتاب معتبر طراحی تم پارک اثر دیوید یانگر، در ادامه افزود: هدف ما ایجاد شبکه‌ای از متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه طراحی تم پارک و نوآوری است تا در آینده شاهد توسعه پروژه‌هایی مبتنی بر فرهنگ و هنر ایرانی باشیم. این رویداد گامی عملی برای تحقق این هدف بود.”

شهرداری مشهد و شرکت مشاور نقش ایوان طوس، به‌عنوان همیاران اصلی این رویداد، نقش موثری در طراحی و اجرای این برنامه داشتند. آقای سراجی در این‌باره اظهار داشت: همکاری این دو مجموعه ارزشمند، نه‌تنها در برگزاری این رویداد، بلکه در شکل‌دهی به آینده‌ای نوین برای صنعت گردشگری و طراحی شهری در مشهد بسیار موثر خواهد بود.”

محسن سراجی در ادامه اضافه کرد : این رویداد به شکل عملیاتی توانست جدیدترین روش‌ها و فناوری‌های طراحی تم پارک را معرفی کند. همچنین بستری برای ایجاد شبکه‌سازی میان طراحان، مشاوران و کارآفرینان فراهم آورد و توجه ویژه‌ای به استفاده از تم‌های فرهنگی و هنری بومی در طراحی پروژه‌های آینده داشته باشد.

این برنامه آغازگر حرکتی نو در جهت استفاده از تم پارک‌ها به‌عنوان ابزاری برای ترویج فرهنگ و نوآوری اجتماعی است و می‌تواند الگویی برای سایر شهرهای ایران باشد. محسن سراجی در پایان تاکید کرد: این تنها یک آغاز است. امیدواریم با حمایت نهادهای فرهنگی و اقتصادی، به جایگاهی برسیم که تم پارک‌های ایرانی نیز به‌عنوان یک برند جهانی شناخته شوند.”

اخبار مرتبط

فروش بلیت جشنواره تئاتر خراسان رضوی آغاز شد

فروش بلیت اجراهای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی طبق برنامه اعلام‌شده از (۲۴ آبان ۱۴۰۴) در سامانه گیشات آغاز...
1 روز قبل

چهره‌های جدید در جایزه «جلال»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور احکامی جداگانه اعضای هیئت‌ علمی هجدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» را...
2 هفته قبل

نامزدهای بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان معرفی شدند.

به نقل از روابط‌عمومی سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، مراسم اختتامیه این جشنواره عصر روز چهارشنبه ۱۶...

۵ فیلم از خراسان رضوی به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافتند

چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با رویکرد «خِردمحوری و اندیشه‌ورزی» و به دبیری بهروز شعیبی از...
1 ماه قبل